Heeft U vragen? Neem contact op met onze sales team: info@villapark.hu

De Algemene Voorwaarden

De Algemene Voorwaarden van Villapark Várgesztes bepalen de regels ten aanzien van de diensten en procedures van Villapark Várgesztes.

1. Diensten

Villapark Várgesztes biedt haar accommodatie en andere diensten aan in overeenstemming met de afspraken bij de reservering. De verblijfsvergoeding dekt alle kosten verbonden aan het gebruik van de gehuurde villa met toebehoren, inclusief één set beddengoed en handdoeken voor elke gast, evenals de vergoedingen voor de nutsvoorzieningen en alle vooraf bestelde diensten zoals bv. halfpension. In het Villapark vindt alleen schoonmaak en wisseling van beddengoed en handdoeken plaats bij de wisseling van de villa’s. Extra schoonmaakdiensten, schoon beddengoed en/of handdoeken zijn te bestellen bij de receptie tegen een extra vergoeding. Voor onze gasten in het Villapark is het gebruik van alle basisvoorzieningen gratis: de binnen- en buitenzwembaden, glijbanen, speeltuinen en sportveldjes. Daarnaast kan gebruik gemaakt worden van andere sportvelden of terreinen, die desgewenst kunnen worden geregeld tegen een extra vergoeding, e.e.a. is afhankelijk van beschikbaarheid. De gehuurde villa met omliggende tuin is alleen voor gebruik van de betreffende gasten. De medewerkers van het Villapark hebben evenwel het recht om in de gehuurde villa en de tuin noodzakelijk onderhoud uit te voeren, dit zal echter altijd in overleg gaan met de huurder.

2. Reserveringsprocedure en de wijze van betaling

De reservering kan worden gedaan door middel van een creditcard- garantie of een voorschot via een overschrijving met de gestelde vervaldatum. Zonder creditcard- garantie zal de bevestiging naar het e-mailadres van de gast worden gestuurd en de reservering wordt pas definitief na ontvangst van het voorschot op de bankrekening van het Villapark. Bij boeking van arrangementen tegen een gereduceerde prijs kan de betaling niet worden gesplitst en de korting geldt alleen voor de specifiek genoemde aanbieding. Naast de verblijfsvergoeding moet het Villapark toeristenbelasting per persoon afrekenen volgens de regelgeving van de plaatselijke gemeente. Voor informatie over het recreatieprogramma: zie het programma of informeer bij de receptie. De vergoeding voor de gebruikte aanvullende diensten kan ter plaatse betaald worden. Voor de actuele prijslijst kunt u terecht op www.villapark.hu of www.villaparkhongarije.nl en kies dan de juiste taal die aangegeven wordt met vlaggetjes of vraag naar deze lijst bij de receptie. In geval van enige afwijking in prijs, geldt de bij de receptie bekende prijs.

3. Wijziging of annulering van een reservering

In geval van annulering van een reeds geboekte accommodatie, zal opdrachtgever een percentage van de huur en andere diensten aan de operator moeten betalen. De datum van ontvangst per e-mail, post of fax van de schriftelijke mededeling met betrekking tot de opzegging zal het percentage bepalen:

• voor een annulering die plaats vindt binnen 7 werkdagen nadat de reservering is gedaan, worden geen annuleringskosten in rekening gebracht

• voor een annulering die plaats vindt na 7 werkdagen tot de 42ste dag voor aankomst wordt 30% van de annuleringskosten in rekening gebracht

• voor een annulering die plaats vindt op de 42ste dag voor aankomst of herna wordt 100% van de annuleringskosten in rekening gebracht

• bij Last Minute aanbiedingen en Best Deal Aanbiedingen zijn de voorwaarden dat het vooruitbetaalde bedrag niet terug betaald wordt en dat 100% van de annuleringskosten in rekening gebracht

Gasten kunnen de reservering schriftelijk annuleren of wijzigen via e-mail of fax, hierbij verwijzend naar het reserveringsnummer. In het geval dat de gast zonder aankondiging niet verschijnt, heeft het Villapark het recht om de villa beschikbaar te stellen voor andere gasten, dit echter pas op de eerstvolgende dag na de bevestigde aankomstdatum. Als er later ingecheckt of vroeger uitgecheckt wordt dan geboekt en bevestigd is, heeft de gast geen recht op terugbetaling. Het Villapark is gerechtigd de reservering schriftelijk te annuleren in het geval dat de villa is niet geschikt voor gebruik vanwege onvermijdelijke externe omstandigheden en als het Villapark dan niet in staat is om een andere villa van dezelfde categorie aan te bieden, in overleg met de klant zal het Villapark dan ofwel teruggave doen van de volledige aanbetaling of dit verrekenen met de verblijfsvergoeding van een villa uit een lager prijssegment.

4. Check-in en check-out

De gehuurde villa kan in het hoogseizoen worden gebruikt vanaf 16:00 uur op de dag van aankomst tot 10:00 uur op de dag van vertrek. Bij aankomst bent u verplicht in te checken bij de receptie. Gelieve eventuele tekortkomingen in de villa  binnen 1 uur na de check-in bij de receptie schriftelijk te melden, zodat deze door de Villapark zo snel en zo goed mogelijk verholpen kunnen worden.

5. Aansprakelijkheid van het Villapark

Het Villapark garandeert dat alle faciliteiten en apparatuur geschikt zijn voor normaal gebruik volgens de geldende wetten en overheidsvoorschriften. Het Villapark heeft geen financiële of andere verantwoordelijkheden voor privébezittingen die u hebt meegenomen naar de gehuurde villa. Het Villapark aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van oneigenlijk gebruik. Het Villapark is niet verantwoordelijk voor nalatigheid door derden, nutsbedrijven of overmacht. Het Villapark heeft het recht om het gebruik van de zwembaden en andere sportfaciliteiten tijdelijk te beperken, indien buitengewone schoonmaak- of onderhoudswerkzaamheden moeten plaatsvinden, zonder recht op schadevergoeding.

6. Verkeer

Gasten is toegestaan maximaal 2 auto’s per villa te parkeren bij de gehuurde villa. Parkeren is alleen toegestaan in de garage of op de oprit voor de garage of op de aangewezen parkeerplaatsen. De auto mag niet worden geparkeerd op de weg of op het grasveld! Gasten zijn aansprakelijk voor schade door voertuigen veroorzaakt aan de tuinen. Het Villapark opent de slagboom alleen voor geregistreerde en geautoriseerde voertuigen. Om een rustige omgeving te garanderen, worden de gasten vriendelijk verzocht hun auto alleen gebruiken bij het binnenkomen of verlaten van het park en niet voor rondrijden op het Villapark. Gasten zijn ook verplicht om het geluid van hun voertuig te minimaliseren. De sleutels en de drive-invergunningen, die overhandigd worden bij aankomst, moeten worden geretourneerd bij vertrek. De verkeersregels op het park zijn: de voetgangers op het Villapark hebben altijd voorrang en de maximum snelheid is max. 5 km per uur.

7. Verantwoordelijkheden van gasten en parkregels

Om de rust te garanderen binnen het park wordt de gasten vriendelijk verzocht om lawaai (zoals TV-geluiden, luide muziek, etc.) op het hele Villapark te beperken en na 22:00 uur moet het rustig zijn op het park. Ongewone activiteiten die luidruchtig zijn, zoals quad rijden en paintball, zijn alleen toegestaan met voorafgaande schriftelijke toestemming van het Villapark. De veiligheidsdienst van het Villapark heeft het recht om het verkeer (voetgangers en auto’s) te controleren bij de ingang en op het hele gebied van het Villapark en de identiteit van personen te controleren, deze dienst doet ook steekproefsgewijs controles  op bagage en voertuigen en indien dit nodig is. In bijzondere gevallen, heeft de veiligheidsdienst het recht om iemand de toegang tot het park te ontzeggen of van het park te verwijderen en indien nodig contact op te nemen met de politie om iemands persoonlijke vrijheid te beperken. Bij het Villapark moet vooraf worden gemeld wanneer gasten aankomen met huisdieren. Toon, indien mogelijk, een geldige vaccinatiekaart. Huisdieren kunnen worden meegebracht tegen betaling van een toeslag. In de Aqua Plus villa's zijn huisdieren niet toegestaan in de ruimte van het overdekte zwembad en hiervoor kan een boete opgelegd worden. In kindvriendelijke huizen zijn huisdieren niet toegestaan. Het grondgebied van andere villa'sis verboden terrein. Er zijn verscheidene afvalinzamelingspunten op het park voor recycleerbare materialen, de rest van het afval kan in de huisvuilbakken gedaan worden. Het is niet toegestaan om meubels of apparatuur buiten de villa’s te (ver)plaatsen zonder toestemming van het Villapark. Gasten benutten de faciliteiten en alle apparatuur op eigen risico. Roken is verboden in de zwembaden en in het gehele hoofdgebouw. Kinderen in het zwembad moeten permanent onder toezicht zijn van volwassenen. Huisdieren zijn niet toegestaan in het zwembad. De gasten zijn verplicht te voldoen aan de richtlijnen van het zwemparadijs, de sauna en het buitenzwembad. In geval van brand, moet dat onmiddellijk worden gemeld! Gasten zijn hoofdelijk aansprakelijk voor schade in de villa’s en in de gebieden van het Villapark die voor algemeen gebruik zijn. Gasten mogen alleen vuurwerk afsteken of andere gevaarlijke activiteiten uitvoeren met voorafgaande schriftelijke toestemming van het Villapark en alleen na het verkrijgen van alle goedkeuringen die vereist zijn door de wet.

8. Diversen

In kwesties die niet in deze Algemene Voorwaarden van Villapark Várgesztes zijn voorzien, gelden de bepalingen van de Hongaarse wet en andere Hongaarse regelgeving. In geval van een geschil, zullen partijen trachten overeenstemming te bereiken. Als er een juridisch geschil is tussen de partijen, dan wordt dit voorgelegd aan de rechtbank van Tatabánya of het hoger gerechtshof van de provincie Komárom-Esztergom. 

De gasten dienen de inhoud van de hierboven Algemene Voorwaarden van Villapark Várgesztes te aanvaarden en te erkennen dat de Algemene Voorwaarden van Villapark Várgesztes ook gelden voor diegenen die met hen op het Villapark verblijven en zijn gehouden hen te informeren over de inhoud. Claims zullen niet worden aanvaard indien deze ontstaan zijn als gevolg van verzuim van deze verplichting.

Foto's van Villapark

Foto's van Villapark