Heeft U vragen? Neem contact op met onze sales team: info@villapark.hu

Autovakantie Hongarije

Autovakantie HongarijeEen reis naar Hongarije kunt u prima maken met de auto. Vanuit Nederland (Amsterdam) is het ongeveer 12 tot 13 uur rijden. U kunt ook goed de omgeving verkennen met de auto.

Bij aankomt kunt u gelijk samen met vrienden en familie ontspanning zoeken bij Villapark Várgesztes. Er zijn veel recreatieve- en sportieve mogelijkheden in en rondom het vakantiepark, voor zowel jong als oud.

Wanneer u op autovakantie bent in Hongarije bij Villapark Várgesztes, heeft u een tal van mogelijkheden in de omgeving om naartoe te gaan met uw eigen auto. Denk aan het bezoeken van de hoofdstad Boedapest, zo'n 70km ten westen van het vakantiepark of bezoek zo gemakkelijk de hoogtepunten in de omgeving. De auto kunt u direct naast uw villa parkeren.

Het vakantiepark bestaat uit 125 ruime vrijstaande villa’s en biedt veel verschillende voorzieningen voor een onvergetelijke vakantie samen. Er is veel rust en ruimte rondom de villa’s en het vakantiepark ligt in de buurt van prachtige meren en bossen aan de voet van het Vértesgebergte. Er is voor ieder wat wils, van een animatieprogramma tot wandelroutes midden in de ongerepte natuur.

Boek vandaag nog uw vakantie bij Villapark Várgesztes! 

villapark

Uw vakantie boeken

Klik hier om direct uw vakantie te boeken

 

Foto's van Villapark

Foto's van Villapark