Heeft U vragen? Neem contact op met onze sales team: info@villapark.hu

Animatie

Ons animatieprogramma

In Villapark Várgesztes is er tijdens speciale weekenden en tijdens het gehele hoogseizoen een animatieteam aanwezig, er zijn activiteiten voor jong en oud. U ontvangt het animatieprogramma tijdens uw incheck op ons villapark. Wij wensen u alvast veel plezier met ons entertainment- en animatieprogramma!

Speciale busverbinding met Boedapest

Wist u dat Villapark Vargesztes een uitgebreid animatieprogramma heeft in de zomermaanden juli en augustus Dagelijks zijn er tal van activiteiten en er is een speciaal zomerprogramma, waaronder iedere woensdag een ochtendbus die u naar het centrum van Boedapest brengt en u in de avonduren weer terug brengt. Wilt u een dag naar de stad Boedapest, de koning van de Donau; neem dan onze speciale bus. Handiger kan het niet!

Aquafitness

Gedurende de zomermaanden is er dagelijks aquafitness in een van onze zwembaden. U hoeft geen ervaring te hebben, onze animatoren doen het u voor. Het is de manier om tijdens uw vakantie in vorm te blijven!

Avonturen op onze Waterglijbanen

Tijdens de zomermaanden en onder toezicht kunnen u en uw kinderen gebruik maken van onze heerlijk waterglijbanen.

Begeleide nachttour over het vakantiepark en door het bos

Tijdens de zomermaanden, en onder toezicht, gaan we met zaklampen het bos in. Wees niet bang. Onze animatoren laten nooit iemand achter. Echt iets voor onze avontuurlijke jonge en oudere gasten.

Boogschieten

Wij hebben aparte boogschietbanen die wij tijdens de zomermaanden en speciale weekends opbouwen. U kunt uiteraard alleen onder toezicht van onze animatoren hiervan gebruik maken. Veiligheid staat voorop! Beschikbaar voor jong en oud!


Creatieve workshop

Tijdens de zomermaanden en op speciale weekenden organiseren wij creatieve workshops. De zelf gemaakte creaties kunt u mee naar huis nemen, een leuk souvenir om mee naar huis te nemen!


Hockey (floorball)

Tijdens de zomermaanden en tijdens speciale weekenden kunt u bij ons een soort hockey spelen (indoor of outdoor) wat men hier 'floorball' noemt. Alvast veel plezier!Huifkartocht

Wij maken op afspraak huifkartochten door de omgeving met het paard van oom Miska. U kunt hiervoor een afspraak maken op de receptie. Tijdens de wintermaanden wordt het paard voor een arrenslee gezet. Een huifkartocht met oom Miska is echt een onvergetelijke ervaring!

Kinderdisco

Tijdens de zomermaanden en op speciale weekenden wordt de dag afgesloten met een kinderdisco. Uiteindelijk is de avond niet alleen voor volwassenen. Onze animatoren staan garant voor de juiste stemming.

Overige wedstrijden in speciale vaardigheden

Tijdens de zomermaanden, en onder toezicht, kunt u aan de 'speciale vaardigheden' wedstrijden meedoen. Uw onbekende teamgenoten worden vaak uw vrienden aan het einde van de competitie.

Paardrijden

Om te kunnen paardrijden op de manege Síkvölgy moet u vooraf even reserveren bij onze receptie. Er zijn paardrij-mogelijkheden voor beginners (leuk om eens met uw kinderen uit te proberen!), maar ook voor gevorderden. De manege ligt op slechts 12 minuten rijden van het Villapark. Er zijn tevens mogelijkheden om rijtochten door de natuurlijke omgeving te maken, inclusief picknick of excursies. Echt fantastisch om een keer mee te maken!

Tafeltennis

Op ons vakantiepark in Vargesztes kunt u het gehele jaar door tafeltennissen (indoor en outdoor)!

Voetbal

En waar zijn de voetbalvelden? We vergeten echt de meest populaire sport van Nederland niet. Onze animatoren zijn de scheidsrechters op het grasveld op ons villapark in Hongarije.

Volleybal en badminton

Tijdens de zomerzomermaanden, tijdens speciale weekenden of onafhankelijk (het gehele jaar door) kunt u bij ons volleyballen en badmintonnen. We hebben een eigen volleybalveld!

Waterpolo

Hongarije is beroemd om haar waterpolo teams en dus krijgt u hier de kans om de basisvaardigheden te leren van onze instructeurs. Uiteraard houden we wedstrijden in het zwembad.

Waterwandelen met en in een bal

Tijdens de zomerperiode kunnen zowel volwassenen als kinderen een bijzondere ervaring opdoen in ons zwembad. In een grote 'bal' wandelt u als het ware over het water, een bijzondere ervaring.


Zwembad avonturen

Tijdens de zomermaanden worden er, onder toezicht en onder leiding van onze animatoren, allerlei spelen in de zwembaden en ons overdekte zwemparadijs georganiseerd.

Speciaal animatieprogramma in de zomer

Programma maandag:  Volleybal, aquafitness (in het binnen- of buitenzwembad), boogschieten, waterpolo, creatieve workshop, romantisch diner met opvang voor uw kinderen, kinderdisco, gemaskerd bal, discotheek.

Programma dinsdag: Lasergames, geocatching spel met gebruik van onze gps, rotsklimmen (onder professionele begeleiding), Jazz- en Popavond met David Varga & Balasz Reviczy.

Programma woensdag: Bus tour naar Boedapest, volleybal, aquafitness (in het binnen- of buitenzwembad), waterglijbaan competitie, zandkastelen bouwen competitie, creatieve workshop, romantisch diner met opvang voor uw kinderen, kinderdisco,retro disco en karaoke.

Programma donderdag:  Quad rijden, jeepprogramma, live muziek in de avond.

Programma vrijdag: Paardrijden, aquafitness (in het binnen- of buitenzwembad), scooter competitie, creatieve workshop, Hongaarse avond met zang en dans.

Programma zaterdag: Beachvollebal op ons eigen beachvolleybalveld,  aquafitness (in het binnen- of buitenzwembad), zwemwedstrijd competitie, waterpolo, creatieve workshop, Live muziek met Erika Stepa & Andras Toth.

Programma zondag:  Creatieve workshop, aquafitness (in het binnen- of buitenzwembad), biljard wedstrijden, looting (spel in het zwembad), petanque, sterrenkijken met onze eigen telescopen.

Wij wensen u alvast een fijne vakantie en veel plezier met ons animatieprogramma en ons uitgebreide zomerprogramma!

Speciale busverbinding met Boedapest

Wist u dat Villapark Vargesztes een uitgebreid animatieprogramma heeft in de zomermaanden juli en augustus?  Dagelijks zijn er tal van activiteiten en er is een speciaal zomerprogramma, waaronder iedere woensdag een ochtendbus die u naar het centrum van Boedapest brengt en u in de avonduren weer terug brengt. Wilt u een dag naar de stad Boedapest, de koning van de Donau; neem dan onze speciale bus. Handiger kan het niet!

Uw vakantie boeken

Klik hier om direct uw vakantie te boeken