Heeft U vragen? Neem contact op met onze sales team: info@villapark.hu

Familievriendelijk park

In het hart van het Vértesgebergte bevindt zich een familieparadijs, uniek in Hongarije. Wij combineren de intieme sfeer van een gezinswoning met het comfort van een wellnesshotel. In onze villa’s  kunt u de warmte en ruimte van een gezinswoning vinden. Kom ons eens bezoeken met  vrienden of familie. In Vakantie Villapark Várgesztes kunt u 2 typen villa’s vinden, zodat u kunt kiezen welke het beste in uw behoefte voorziet.

Gedurende de ontwikkeling van de villa’s hebben we er rekening mee gehouden dat iedereen behoefte heeft aan privacy. Tegelijkertijd bieden we een ruime open keuken en woonkamer  zodat iedereen gezamenlijk kan eten, relaxen of TV kijken.

Beide typen villa’s bieden een kindvriendelijke sfeer, zowel de Comfort Villa’s als Aqua Plus Villa's. Veiligheid en plezier zijn beiden erg belangrijk wanneer u met kinderen op vakantie gaat, in het villapark wordt met beide aspecten voortdurend rekening gehouden.

Vergeet het inpakken voor de kinderen, we hebben de meeste belangrijke zaken al voor u klaargezet; een babybad, een hoge kinderstoel, een potje en plastic bestek. Ook de trappen en stopcontacten zijn speciaal aangepast  voor bewoning met kinderen.

In het hoofdgebouw bevindt zich een kinderspeelplek , waar kleuterleidsters speciale aandacht aan uw kinderen geven gedurende het hoogseizoen en speciale weekenden. Deze ruimte is bedoeld voor kinderen ouder dan 3 jaar die geen luier meer nodig hebben. Laat uw kinderen over aan onze zorgen en geniet  zelf van een heerlijk kopje koffie op het terras. Onze animators organiseren daarnaast verscheidene sportieve- en creatieve programma's voor kinderen van alle leeftijden waar ook het gehele gezin aan mee kan doen.

Voor de kinderen hebben we een speciaal kindermenu in ons restaurant, terwijl er voor baby’s speciaal babyvoedsel aanwezig is. Wachten op het eten is overigens helemaal niet erg, kinderen kunnen in die tijd spelen in de speelhoek of een leuke kinderfilm bekijken. Ouders kunnen rustig eten terwijl de kinderen zich in de nabije omgeving prima vermaken.

We hebben een zwembad met glijbaan voor kleine kinderen bij het binnenbad en diverse bijzondere attracties in het grote bad. Gegarandeerd een avontuurlijke ervaring, een bron van plezier.

Buiten kunt u eveneens een kinderbad vinden, met een aparte bescherming tegen de zon. In de buurt bevindt zich tevens een groot speelveld, waar ieder kind wel iets te spelen vindt.

Uw vakantie boeken

Klik hier om direct uw vakantie te boeken

 

Baby vriendelijk villa galerij